LOOV EESTI UUDISED

https://www.looveesti.ee/

Suve parimad ja põnevaimad palad
Siit leiad Loov Eesti selle suve parimad ja põnevaimad palad. Suvi on olnud tegus ja viinud meid mitmetesse Eestimaa kaunitesse piirkondadesse ja ka Eestist väljapoole – maailma juhtivasse innovatsiooniriiki ja idufirmade kasvulavale – Iisraeli.

Augustikuu uudiskirjast saad lugeda ka septembrikuu vaieldamatult põnevaimast palast – Loomehäkist. Sel korral ühendas Loov Eesti 48-tunnine töötuba TeamLab nendega jõud! 14. septembril kutsumegi loovaid inimesi Loomehäkile, kus 48-tunni jooksul ühendame omavahel loovuse, käsitöö ja ringmajanduse. Niivõrd mastaapset loomemajanduse valdkonna arendusmaratoni pole Baltimaades veel nähtud. Ole kohal!

Kindlasti leiad põnevat lugemist meie kahepäevasest loomemajanduse õppereisist Järvamaale, kus külastasime piirkonna loomeettevõtjaid ja tutvustime arhitektuurivaldkonnaga. Viimasesse päeva mahtus ka ülimenukas arutelu Arvamusfestivalil, mis rääkis rööprähklemisest ja kandis pealkirja “Kas surnuks töötamine on paratamatus?” Kogu arutelu saab ka järelvaadata ja -kuulata!

Taaskord on meil rõõmus meel tutvustada nelja tublit ekspordile suunatud arendusprogrammi PESA+ vilistlast, tuua teieni Indrek Maripuu ja Piret Jeedase juhitud podcasti “Sähvatus” viies episood Raul Oreškini ja Kaili Kasega ja kutsuda teid loomemajanduse teeõhtule Narvas, mis toimub kultuuriklubis Ro-Ro. Viimasena näed, millised ettevõtted lähevad sel aastal põhjamaade noori disainereid tutvustavale rändmessile Nordic Buzz.

Head tutvumist, kuulamist ja rõõmsaid kohtumisi!