UUED RAHASTUSALLIKAD

Uued rahastusallikad

Loov Euroopa Kultuuri selle aasta taotlusvoorud on läbi. Uurisime, milliseid rahastusvõimalusi pakutakse Euroopas kultuurile veel. Euroopa Innovatsiooni ja Tehnoloogiainstituut on pööranud pilgu kultuuri ja loomemajanduse arendamiseks, Uus Euroopa Bauhaus vaatleb kultuuri jätkusuutlikkuse aspektist ja koondab erinevate programmide rahastusvõimalusi. MusicAire aga ootab muusikasektori ettepanekuid kõige õigemate toetuste väljatöötamiseks.

Kes saavad sel aastal Euroopa kirjandusauhinna?

Vaata 9. novembril kell 20.30 otseülekannet auhinnatseremooniast. Sel aastal saab auhinna 13 uut kirjanikku.

Rohkem infot https://fb.me/e/VubWZd2U ja https://www.euprizeliterature.eu/

Uus Euroopa Bauhaus on jõudnud uude etappi

Uus Euroopa Bauhaus keskendub kolmele omavahel seotud muutuste suunale. Räägitakse kohtadest maapinnal, innovatsiooni võimaldavast keskkonnast ja meie vaatenurkadest ning mõtteviisist.

Iga suuna alla on kogutud toetusvõimalusi erinevatest Euroopa toetusprogrammidest. Vaata rohkem SIIT

EIT Kultuur ja loovus avab konsortsiumitele rahastusvõimalused

Euroopa Informatsiooni ja Tehnoloogiainstituudi programm Kultuur ja loovus ühendab üleeuroopalise innovatsiooni ökosüsteemi kultuuri- ja loomeorganisatsioone ettevõtlusest, kõrgharidusest ja teadusuuringutest. 26. oktoobril avatakse esimesed taotlusvoorud. Oodatud on rahvusvahelisi tegijaid koondavad konsortsiumid.

Vaata taotlusvooru kohta lähemalt SIIT

MusicAire kogub muusikavaldkonna vajadusi toetusteks

Music Moves Europe poolt rahastatud MusicAire töötab välja toetusmeetmeid, et toetada muusika ökosüsteemi COVID-19 kriisist väljumisel rohelisel, digitaalsel, õiglasel ja vastupidaval viisil. Sektori vajaduste kaardistamiseks paluvad nad vastata küsimustikule, mis on avatud 1. novembrini.

Vaata lähemalt

Avaldati Loov Euroopa 2020 monitooringuaruanne

COVID-19 pandeemia avaldas 2020. aastal ELi kultuuri-, sotsiaal- ja majanduselule enneolematut mõju.

Loova Euroopa seirearuandes 2020 vaadeldakse, kuidas Loov Euroopa programm aitas kaasa Euroopa kultuuri- ja loomeökosüsteemi hakkamasaamisele, taastumisele ja tulevikku vaatamisele. Vaata lähemalt.

Copyright (C) 2021 Loov Eesti / Eesti Filmi Instituut. All rights reserved.

 

 

Uuenda sätteid | Eemalda end listist