Kas ettevõte kvalifsitseerub toetuse saajaks

Hea EVEA liige!

 

Kui Sinu tegevus on mõjutatud valitsuse plaanitavatest piirangutest, palume tagasisidet, kas leiad oma ettevõtte tegevusala töötukassa uuest palgatoetuse meetme toetatavate alade nimekirjast. Vaata palun siin. Meetme tingimusi näed siin.

 

Kui Sa ei leia end toetavate tegevusalade nimekirjast, palume selgitada detailsemalt ettevõtte tegevusala ja põhjust, miks ei kvalifitseeru (nt piirangutest on mõjutatud kõrvaltegevusala, käibelangus on vähem kui 50%, kõik töötajad on juba koondatud jne).

 

Kui Sul on uue meetme tingimuste kohta muid kommentaare, siis palun anna teada: evea@evea.ee. Töötukassa lubas meetme võimaliku jätkumise korral konsulteerida EVEA-ga.

 

Jääme ootama tagasisidet kuni 12.03.

 

Kõike head!

 

Sinu EVEA