Arhimedese programmid

Hea täiskasvanuhariduse valdkonna huviline

Soovid oma organisatsiooni arendada läbi strateegilise koostöö? Erasmus+ arendusprojektid annavad selleks suurepärase võimaluse – loo ja jaga uuenduslikke praktikaid, õppematerjale ja meetodeid rahvusvahelises koostöös teiste organisatsioonidega.

Strateegilist koostööd võivad teha nii era- kui avalik-õiguslikud  organisatsioonid – ettevõtted, kohalikud omavalitsused, haridusasutused, kultuuriasutused, raamatukogud, vabaühendused jne. Vaja on leida vähemalt 2 välispartnerit kahest erinevast Euroopa riigist. Partnerite otsingul võib abiks olla Euroopa täiskasvanuhariduse veebikeskkonna EPALE partnerotsing.

Viimastel aastatel on kõik head projektid ka rahastuse saanud, kuna täiskasvanuhariduse strateegilise koostöö eelarve on järk-järgult tõusnud, ulatudes käesolevas taotlusvoorus üle 1 miljoni euro. Kasuta võimalust nüüd, kuna taotleda saab vaid kord aastas ning taotlustähtaeg on 21. märts!

Juhul kui Sa pole veel veendunud, et strateegiline koostöö on midagi Sinu organisatsiooni jaoks, vaata meie vebinari, kus räägime lähemalt rahvusvahelise strateegilise koostöö olemusest ja võimalustest. Kui asud taotlust esitama, kuula ka meie vebinare taotlusvormi täitmise tehnilise poole kohta registreerimine ja PIC-koodi taotlemine ning veebivormi täitmine

 

Kui soovid arutada oma projektiidee sobivust Erasmus+ formaadiga võta meie tiimiga julgesti ühendust.

 

Parimate soovidega

 

Kristiina Lutsar

Üld-, kutse- ja täiskasvanuhariduse büroo

Hariduse rahvusvahelistumise agentuur, SA Archimedes

Tel: 697 9233