Tunnustamised

Tunnustamised

Tunnustused

TÜ väikese medali ja tänukirja pälvisid 65. sünnipäeval matemaatika-informaatikateaduskonna arvutiteaduse instituudi teoreetilise informaatika dotsent Rein Prank ja 60. sünnipäeval arstiteaduskonna kirurgiakliiniku kirurgiliste haiguste dotsent Margot Peetsalu.

TÜ väikese medali pälvis 80. sünnipäeval matemaatika-informaatikateaduskonna emeriitprofessor, akadeemik Ülo Lumiste ning 65. sünnipäeval rahandusosakonna raamatupidaja Virve Vall.

TÜ aumärgi ja tänukirja pälvis 60. sünnipäeval sotsiaal- ja haridusteaduskonna haridusteaduste instituudi õpetajate seminari matemaatika didaktika lektor Anu Palu.

TÜ tänukirja pälvis 75. sünnipäeval Pärnu kolledži haldusosakonna turvatöötaja Arvo-Ülo Rooso, 65. sünnipäeval majandusteaduskonna ettevõttemajanduse instituudi rahanduse ja majandusarvestuse külalislektor Enn Leppik, 60. sünnipäeval filosoofiateaduskonna maalikunsti professor Jaan Elken, 50. sünnipäeval arstiteaduskonna bio- ja siirdemeditsiini instituudi inimese füsioloogia dotsent Aavo Lang ja raamatukogu teenindusosakonna raamatukoguhoidja Margit Leesik; samuti Pärnu kolledži turismiosakonna spaamajanduse assistent, rahvusvahelise magistrikava programmijuht Kai Tomasberg.

TÜ tänukirja pälvisid Euroopa majandusarvestuse assotsiatsiooni 37. aastakongressi korraldamise eest majandusteaduskonna ettevõttemajanduse instituudi  juhataja, majandusarvestuse professor Toomas Haldma, sama instituudi majandusarvestuse dotsent Kertu Lääts, majandusarvestuse lektor Ulvi Sloog ning vastutav sekretär Riina Viilup, Estonian Business Schooli professor Ruth Alas ja lektor Maarja Murumägi, Majanduspartner OÜ juhtimiskonsultant Toomas Türnpuu, MTÜ Eesti raamatupidajate kogu nõukogu liige Malle Post ning LA PUB OÜ.

Pensioneerumisega seoses tunnustati endisi ülikooli töötajaid:

Väikese medali ja tänukirja pälvisid arstiteaduskonna anestesioloogia ja intensiivravi kliiniku anestesioloogia ja intensiivravi assistent Tähti Saar ning loodus- ja tehnoloogiateaduskonna füüsika instituudi koristaja Tatjana Savihhina.

Väikese medali said filosoofiateaduskonna germaani, romaani ja slaavi filoloogia instituudi saksa filoloogia lektor Erika Kärner, loodus- ja tehnoloogiateaduskonna keemia instituudi orgaanilise keemia teadur Tiina Tenno ja mereinstituudi meresüsteemide modelleerimise vanemteadur Rein Tamsalu.

Aumärgi ja tänukirja pälvis loodus- ja tehnoloogiateaduskonna füüsika instituudi materjaliteaduse osakonna insener Aleks Aidla

Aumärgi said filosoofiateaduskonna germaani, romaani ja slaavi filoloogia instituudi inglise keele ja foneetika lektor Leili Kostabi, filosoofiateaduskonna dekanaadi koordinaator Riina Laidvee; loodus- ja tehnoloogiateaduskonna keemia instituudi analüütilise ja füüsikalise keemia teadur Mihkel Kerikmäe, keemia instituudi vanemlaborant Malle Moldau ja mereinstituudi meresüsteemide modelleerimise vanemteadur Tiit Kullas; Viljandi kultuuriakadeemia lavakujunduse lektor Krista Tool; raamatukogu kodumaise kirjanduse osakonna raamatukoguhoidjad Udo Otsus ja Kaarin Viirsalu.

Tänukirja pälvisid õigusteaduskonna õigusinstituudi infosekretär Lilja Kudi; arstiteaduskonna närvikliiniku neuroloogia vanemteadur Tiiu Tomberg; loodus- ja tehnoloogiateaduskonna keemia instituudi analüütilise keemia teadur Aime Lust, analüütilise ja füüsikalise keemia teadur Mare Must, füüsika instituudi vaneminsenerid Mart Kiisel ja Helgi Oks, insener Margarita Kink, aerosoolifüüsika vanemteadur Aadu Mirme, laborant Ene Pärtel, tehnik Varpo Redi, treial Karl Olev, tööriistaluksepp Ilmar Parmas ning (lukksepp) freesija Tõnu Tarus; Viljandi kultuuriakadeemia inglise ja iiri keele ning kirjanduse vanemkonsultant Ilmar Lehtpere, joonistamise lektor Kaisa Puustak ja stsenaristika lektor Olev Remsu; raamatukogu meister Juhan Kala, tuletõrjevalvurid  Eve Kartus ja Marie Prints ning valvur Valli Pastak; ajaloomuuseumi administraator Ene Kudak; geenivaramu krüo-biotehnoloog Atso-Heinar Jõks; kinnisvaraosakonna riidehoidjad Ede Jõever, Kaie Kool ja Tiina Villakov.