EAS uudised

,

Uudiskiri

EAS toetab 4 miljoni euroga loomemajanduse taristu arendamist

EAS võtab alates tänasest vastu taotlusi loomemajanduse taristu ja tehnoloogilise võimekuse arendamiseks.

Kultuuriministeeriumi loomemajandusnõuniku Anu-Maaja Palloki sõnul on tegemist ettevõtluse edendamisele suunatud meetmega, mille peamiseks eesmärgiks on tõsta Eesti loomemajandusettevõtete rahvusvahelist konkurentsivõimet. „Toetust soovivate ettevõtete investeeringud peavad olema selgelt seostatud sihtgrupiks olevatele ettevõtjatele avalduva majandusliku mõjuga ning sealhulgas ka jätkusuutlikud,“ lausus Pallok.

Täna avatud meetme sisuks on toetada loomeettevõtluse arengule kaasa aitava taristu välja arendamist või ka tehnoloogia soetamist. Kuna toetus katab koguinvesteeringu vaid osaliselt, peaksid taotlejad panema rõhku ka erainvestorite ja partnerite kaasamisele.

Loe edasi

Viimane võimalus osaleda mobiilisektori rahvusvahelisel suurüritusel Mobile World Congress 2017!

EAS ootab ettevõtteid osalema Eesti ühisstendil mobiilisektori iga-aastasel rahvusvahelisel suurüritusel Mobile World Congress 2017, mis toimub 27. veebruarist kuni 02. märtsini 2017 Hispaanias Barcelonas. Messil osalemist rahastab EAS Euroopa Liidu Regionaalarengu Fondist.

Mobile World Congress on mobiilivaldkonna olulisim sündmus, mis toob järjekindlalt kokku maailma edukamate operaatorite, ettevõtete, tootjate ja kaubamärkide juhid ja visionäärid. 2015. aastal külastas messi rohkem kui 93 000 inimest ning kokku osales messil ligi 2000 eksponenti.

Loe edasi

Viimane võimalus: Tule külasta elektroonikatööstuse maailmamessi electronica 2016!

EAS korraldab ettevõtetele messikülastuse kõrgetasemelisele elektroonikatööstuse maailmamessile electronica 2016. Et messi korraldatakse üle aasta, on see harukordne võimalus ennast kurssi viia elektroonikatööstuse viimaste trendide ja tegemistega. Eelmisel, 2014. aastal messil, oli kohal 2725 eksponenti 52 riigist. Toona käis messi külastamas pea 75 000 inimest.

Käesoleval aastal toimub electronica 2016 8.-11. novembril Saksamaal Müncheni messikeskuses. Messikülastus on planeeritud 3-päevane (8.-10.11.2016), millest 2 täispäeva on ettevõtetel võimalus individuaalselt messiga tutvuda. Messikülastuse täpsed kuupäevad võivad veel muutuda.

Loe edasi